Actualitate

Nu se știe cine se va căsători primul Răzvan Simion sau Dani Oți

Dani Oțil are o relație și vrea să se căsătorească în curând. Răzvan Simion are și el iubita și își dorește o viață de familie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cei doi colegi Răzvan și Dani se află amândoi în relații amoroase. Dani trăiește o frumoasa poveste de dragoste pe când Răzvan nu o duce la fel de bine. Ei mai fac glume pe tema căsătoriei, că nu știu care își va uni destinele întâi.

Răzvan Simion și Dani Oțil glumesc atunci când vine vorba de căsătorie

Dani Oțil a decis să nu mai rămână burlac toată viața și s-a logodit după o relație de numai un an. Răzvan vrea să îi calce pe urme însă nu prea mai sunt șanse să se căsătorească cu Lidia Bubble.

Advertisment

Fanii se așteptau că aceștia să ajungă în fața altarului având în vedere că au o relație de 5 ani. Răzvan și Lidia se iubeau foarte mult și formau cuplu perfect însă cu timpul au apărut probleme în paradis. Dani i-a dat Gabrielei Prisăcariu inelul de logodnă, astfel că în curând s-ar putea să facă și nuntă.

Advertisment

Se fac glume pe seama lui Răzvan că nu s-a căsătorit

Având în vedere că acesta s-a logodit după doar un an și Răzvan nu a reușit să facă asta după o relație de 5 ani i-au pus într-o ipostază haioasă.

Răzvan Simion, a fost cel pe baza căruia s-au făcut o mulțime de glume și colegii lui sunt responsabili pentru asta. Chiar și Dani îl supără și se amuză pe seama situației în sine. Afirmă chiar că dacă se căsătorea, îl punea naș, dar acum nu mai poate.

Se credea că Răzvan este primul care se însoară. Chiar dacă pare a fi o glumă pentru început, acesta pare deranjat de comentariile prietenilor și colegilor.

Este supărat și pentru că nu mai crede în viitorul relației cu Lidia. Se pare că după 5 ani a dispărut focul pasiunii ceea ce îl face să fie și mai abătut.

Pe de altă parte Lidia Bubble afirmă că nu se mai gândește la căsătorie. Chiar și surorile lui Lidia Bubble râd de ea că va rămâne fată bătrână.

Ea își dorește că atunci când ia această decizie vrea să fie sigură că e ceva care o face fericită toată viață. Artista nu mai pare să fie atât de îndrăgostită de Răzvan, că și la început. Acum iasă mai mult în oraș cu fetele și prefer să stea cât mai departe de fostul iubit.

Advertisment
Advertisment