Actualitate

Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta. E tulburător. Cu cine s-a iubit Ion Țiriac

Chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă, Ion Țiriac nu a renunțat la fetele tinere și frumoase. S-a aflat recent cu cine s-a iubit Ion Țiriac.

Sunt multe femeile care au trecut prin patul lui Ion Țiriac, dar nimeni nu s-a gândit că ar fi putut fi împreună cu Laurette.

Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta. E tulburător. Cu cine s-a iubit Ion Țiriac

Despre mulatra Laurette, implicată acum într-un mare scandal, s-au scris multe pagini. Dar puțini sunt cei care s-au gândit că aceasta ar fi putut avea vreo legătură cu Ion Țiriac. Și, totuși, acest lucru s-a întâmplat. Cei doi ar fi avut o poveste de iubire cu câțiva ani în urmă, ba chiar au apărut fotografii pe plajă, la mare.

Laurette îi spunea bătrânul urs

Sursele spun că Laurette l-ar fi ținut lângă ea pe bătrânul urs, așa cum îi spunea lui Țiriac, folosind tot felul de tertipuri feminine. Foarte multe fotografii sexy, făcute în diferite locuri și ipostaze. În 2017 însă, Laurette s-a făcut fată de casă și s-a mărit cu un alt miliardar, Ciprian Nistor. Din păcate, nici această relație nu a fost cu mai mult noroc pentru mulatră. Pe de altă parte însă, tânăra a declarat atunci că a rămas în relații extrem de bune cu Țiriac.

Îi mulțumesc domnului Țiriac că mi-a dat voie să-l cunosc

„Orice aş fi spus la momentul respectiv s-ar fi speculat în fel şi chip. Ce pot să spun eu este că îi mulţumesc domnului Ion Ţiriac că mi-a dat voie să-l cunosc pentru că foarte puţine fete ajung să facă asta. Este un privilegiu. Greu ajungi să-l cunoşti, el fiind foarte ocupat. Este un om extraordinar, care pe mine m-a ajutat foarte mult.

Aşa cum ştiţi, eu am trecut prin nişte momente foarte dificile şi nu pot să spun decât că îi port un respect deosebit. Referitor la ce s-a întâmplat în vară… făcând tot felul de şedinţe foto, prezentări şi evenimente, l-am cunoscuit şi pe domnul Ţiriac,  iar fotografia de pe plajă, ca să terminăm cu asta pentru totdeauna… nu eram acolo special cu domnul Ion Ţiriac. Nu era doar el acolo. Erau şi Brigitte cu soţul.

Eram pe plajă pentru că acolo s-a nimerit să ne întâlnim. În momentul în care un miliardar se afişează cu o femeie de 33 de ani şi cunoscută pe deasupra este normal să se facă speculaţii. Nu ne-am ferit de nimeni. Am luat masa împreună. Eram cu două prietene venite din Italia, erau fotbalişti acolo. Este un prieten foarte bun, un om de nădejde, care pe mine m-a ajutat foarte mult. Îi mulţumesc şi o să-i mulţumesc mereu”, a spus Laurette într-o emisiune a lui Dan Capatos.