Actualitate

Nu mai vrea să mai audă de România. Unde vrea să plece Fulgy

După tot scandalul cu drogurile, Fulgy a luat o hotărâre decisivă. Unde vrea să plece fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Va părăsi definitiv România. S-a săturat până peste cap să mai stea aici. Unde urmează să plece Fulgy?

Nu mai vrea să mai audă de România. Unde vrea să plece Fulgy

La doar câteva zile după ce a fost prins drogat la volan, fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani i s-a făcut lehamite de țara unde s-a născut. Aceasta spune că visul lui este să plece în Miami și acum așteaptă să-i iasă viza. “Vreau să anunț și eu toți prietenii mei că, imediat ce îmi iese viza – pentru că am mai avut viză – o să plec în State definitiv. Nu mai stau în România. Așa că, Dane, mă bucur că am dat ultimul meu interviu”, a dezvăluit Fulgy.

Unde stă în prezent

După ce a fost internat la o clinică de dezintoxicare din Spania, unde tatăl său a plătit un sac de bani, Fulgy s-a mutat într-un cartier rezidențial din București. “Am vrut să fiu totuși lângă ai mei, dacă pățesc ceva să fiu aproape. Am renunțat la absolut orice viciu în viața mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate.

Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el”, a declarat el la emisiunea lui Dan Capatos.