Actualitateinfo

Nu mai știe ce să facă ca să atragă atenția. Bianca Drăgușanu șochează din nou. Își topește buzele

Bianca Drăgușanu s-a săturat de cum arată și vrea să facă ceva îmbunătățiri. E incredibil ce s-a gândit acum să facă vedeta.

Își dorește schimbări radicale și a ajuns din nou în cabinetului medicului estetician. Ce s-a gândit acum să facă Bianca Drăgușanu.

Nu mai știe ce să facă ca să atragă atenția. Bianca Drăgușanu șochează din nou. Își topește buzele

Fosta asistentă TV Bianca Drăgușanu vrea să fie altfel. Și pentru că nu-i mai place cum arată, aceasta a vorbit cu medicul estetician și vrea să facă o schimbare radicală. Ce a mai pus acum la cale? Vrea să-și reconstruiască mandibula și să scape și de ridurile de pe frunte și de la ochi.

Și asta nu e tot. Tot Bianca a mărturisit că vrea și o altă formă a buzelor, pentru că nu e mulțumită de ceea ce are acum. Doar că la acest capitol va avea destul de mult de suferit, pentru că medicul estetician va avea de lucru temeinic.

Mi-am bătut joc de forma feței și buze

„Mi-am făcut programare. Râdem, glumim, dar eu chiar am multe chestii de corectat. Atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea. Am constatat că trebuie să le topim și să le reinjectăm când vor fi vindecate, ca să arate cum trebuie. Până ajungem la partea cu buzele, vrem să continuăm cu linia mandibulei pentru că data trecută am făcut parțial.

Am niște buze exagerat de mari și de răsfrânte și deloc conform dorințelor mele. Mie-mi place de mine și așa, dar știu că se poate o variantă mai bună. Nu știu dacă o să rezist să stau două săptămâni fără buze sau aproape deloc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.