Actualitate

Nu mai e cale de întoarcere. Oana Roman a depus actele de divorț

Oana Roman și Marius Elisei nu mai au ce să-și spună. S-a ajuns la final și vedeta a depus actele de divorț.

Toată lumea credea într-o împăcare a lor, dar n-a mai fost să fie. Oana Roman a depus actele de divorț.

Nu mai e cale de întoarcere. Oana Roman a depus actele de divorț

S-au despărțit înainte de Crăciun când Marius Elisei a plecat de acasă și a lăsat-o singură cu copilul. Dar nu singur a plecat ci a luat cu el și firma pe care cei doi au făcut-o împreună și care era extrem de profitabilă. Sigur că nu e prima dată când cei doi se ceartă, însă de data asta cale de împăcare nu mai există. În plus, Oana Roman a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos că a depus actele de divorț. Oana a mărturisit că singurele discuții pe care le mai are cu Marius Elisei sunt cele legate de copil. Ea face tot ce poate ca micuța să nu sufere în urma despărțirii.

Vine și mă ajută când e nevoie

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu dacă ne vom împăca. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a declarat Oana Roman. Cu câteva luni în urmă, aceeași Oana a fost cea care a anunțat despărțirea de soțul ei. „Vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers bine.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Am considerat că era un proiect comun, de familie, Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, a rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă.

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal”, a spus vedeta.

 

 

Tags