Actualitate

Nu îi pasă de pandemie. Victor Slav s-a apucat de afaceri. Ce și-a deschis Victor Slav

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu e pus pe lucruri mari. Chiar dacă e pandemie, Victor Slav s-a apucat de afaceri.

A renunțat definitiv la televiziune și s-a apucat de afaceri. Ce și-a deschis Victor Slav în plină pandemie.

Nu îi pasă de pandemie. Victor Slav s-a apucat de afaceri. Ce și-a deschis Victor Slav

După o căsnicie ratată cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a revenit din toate punctele de vedere. Are o relație cu o femeie frumoasă care-l iubește și-l înțelege și, recent, s-a apucat de afaceri. Alături de un bun prieten al său, fostul prezentator și-a deschis un restaurant cochet în inima Bucureștiului. „În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domicililul clinților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O sa fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins”, a anunțat Victor Slav, la emisiunea lui Teo.

Cum se înțelege cu fosta soție

Chiar dacă Bianca Drăgușanu nu s-a dovedit a fi soția pe care și-a dorit, Victor a rămas în relația foarte bune cu mama fiicei sale. Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului. Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere.

Relația noastră s-a bazat pe respect, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, a declarat Bianca.

Tags