Actualitate

Nu îi pasă că a primit 8 ani de închisoare. Elena Udrea se plimbă la mare

Anul acesta, de Paște, Elena Udrea și iubitul său, Adrian Alexandrov au lăsat la o parte toate problemele și au plecat la mare.

Chiar dacă e pandemie, au încercat să-și facă sărbătorile cât mai frumoase. Elena Udrea a plecat de Paște la mare, cu iubitul și micuța Eva.

Nu îi pasă că a primit 8 ani de închisoare. Elena Udrea se plimbă la mare

E cu sabia deasupra capului, dar Elena Udrea nu se lasă pradă durerii. Blonda a petrecut Paștele la mare și a fost extrem de fericită. Pentru prima dată, fostul ministru al Turismului nu a anunțat pe nimeni ce va face de sărbători. În schimb, Adrian Alexandrov a fost extrem de fericit că e împreună cu fetele și le-a făcut fotografii pe care, ulterior, le-a urcat pe rețelele de socializare.

Cum a simțit fostul ministru al Turismului pandemia

În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo. Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu.

Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta.  Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc”, a declarat Elena Udrea cu ceva timp în urmă la Teo Show.