Actualitate

Noi victime ies la iveală în Masacrul din Bucha! Ce i-au făcut soldații ruși unei ucrainence: „M-au violat și…”

Noi victime ies la iveală în cazul masacrului din Bucha. S-a aflat ce i-au făcut soldații ruși unei ucrainence, înainte să îi împuște.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Masacrul din Bucha a lăsat în urma sa sute de victime, pe lângă ororile care zac în gropile comune făcute de armata rusă. Zeci de femei au fost violate și și-au văzut membrii familiei schingiuiți și mai apoi uciși chiar în fața lor. Într-o zonă rurală liniștită, la 70 de kilometri de Kiev, Anna, care are 50 de ani, și-a spus povestea (numele i-a fost schimbat pentru a-i proteja identitatea), pentru jurnaliștii de la BBC.

Totul s-a întâmplat pe data de 7 martie, când Anna era acasă cu soțul ei. Viața lor s-a schimbat când și-a făcut apariția un soldat străin, care a violat-o și, mai apoi, i-a omorât soțul, sub privirile sale disperate.

Advertisment

Noi victime ies la iveală în Masacrul din Bucha! Ce i-au făcut soldații ruși unei ucrainence

„Sub amenințarea armei, m-a dus într-o casă din apropiere. Mi-a ordonat: Dă-ți hainele de jos sau te împușc. A continuat să mă amenințe că mă omoară dacă nu fac ce îmi cere el. Apoi a început să mă violeze. În timp ce mă viola, au mai intrat patru soldați. Am crezut că mi-a venit sfâritul. Dar l-au luat. Nu l-am mai văzut. Încercase să alerge după mine ca să mă salveze, dar a fost împușcat”, a dezvăluit Anna pentru sursa britanică citată anterior, despre ororile la care atât ea, cât și soțul ei, au fost supuși.

Advertisment

Agresorul Annei a fost un soldat cecen, un tânăr luptător și slab. Părerea ucrainencei este că a fost salvată de o altă unitate de militari din Rusia, însă marele șoc a venit abia atunci când a venit acasă și l-a găsit pe soțul său împușcat în abdomen.

„Când au plecat, am găsit droguri și Viagra. Se drogau și erau deseori beți. Cei mai mulți dintre ei sunt ucigași, violatori și jefuitori. Doar câțiva sunt în regulă”, a transmis ulterior Anna.

Advertisment
Advertisment