Actualitateinfo

Nimeni nu a știut vreodată acest lucru. Cum se numește Dani Oțil în buletin. Soția l-a deconspirat

Data de 15 mai va rămâne mereu în sufletul lui Dani Oțil, pentru că atunci s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Soția l-a dat de gol și a spus cum se numește prezentatorul în buletin.

Incredibil, dar adevărat. Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol pe Dani Oțil la scurt timp după căsătorie. Care numele prezentatorului trecut în buletin.

Nimeni nu a știut vreodată acest lucru. Cum se numește Dani Oțil în buletin. Soția l-a deconspirat

Simpaticul prezentator Dani Oțil are un nume trecut în buletin pe care nimeni nu îl cunoaște. Dacă nu ar fi fost Gabriela Prisăcariu care să arate certificatul de căsătorie, nimeni nu ar fi știut. Așa s-a aflat că în actul de identitate, pe Dani îl mai cheamă și Zeno. Potrivit oamenilor de știință, acest nume provine de la ”Zenon-Zeus”. Acesta se traduce ca fiind ”Darul lui Dumnezeu”.

Cine au fost nașii lui Dani și a Gabrielei

După ce au spus da în fața ofițerului Stării Civile, Dani, Gabriela și invitații săi au fost ieri la restaurantul lui Dani ca să petreacă. Aceștia au savurat cele mai bune produse culinare preparate de prietenul lor, chef Nicolai Tand. În ceea ce îi privește pe nași, aceștia au fost Roxana Ionescu, fosta Mamă natură și soțul său. La evenimentul grandios, colegul și prietenul său Răzvan Simion a venit însoțit de noua sa iubit Daliana Răducan. Cei doi au fost în centrul atenției, bruneta fiind admirată de toți cei prezenți pentru frumusețea ei. Printre cei invitați la nuntă s-a numărat Diana Matei, Taraful Rutenilor dar și Florin Ristei și colegii de platou Ramona Olaru.