Actualitate

Nimeni nu a știut până acum. Daniela Crudu a trecut prin patul lui Cristi Borcea

Despre femeile cuceritorului Cristin Borcea, fostul finanțator al clubului Dinamo se știu multe, dar abia acum s-a aflat că Daniela Crudu a trecut prin patul său.

A avut toate femeile pe care le-a vrut, însă nimeni nu a știut că și Daniela Crudu a fost una dintre iubitele sale.

Nimeni nu a știut până acum. Daniela Crudu a trecut prin patul lui Cristi Borcea

Frumoasa Daniela Crudu a ieșit la rampă datorită multor relații cu mulți oameni din lumea fotbalului. Recent s-a aflat însă că aceasta a avut o legătură și cu Cristi Borcea. De asemenea, aceasta a trăit și cu patronul de la Astra, Ioan Niculae, dar și cu Mihai Costea, fotbalist la Craiova și FCSB. Se pare că cei doi au avut o aventură în anul 2010 și se vedeau în locuri mai puțin frecventate din Capitală. Sursele spun că Borcea ar fi convins-o pe Daniela să fie iubita lui, după ce au luat masa împreună de câteva ori. Ulterior, cei doi au fost văzuți de multe ori ținându-se de mână.

Era căsătorit cu Mihaela

În timp ce Daniela avea o idilă cu Borcea, ea era asistentă TV, iar el căsătorit cu Mihaela Borcea. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, în peisaj a apărut și Alina Vidican, care ulterior avea să fie soția afaceristului. Nașii lor de cununie a fost chiar Gigi Becali, prieten bun Borcea. Culmea culmilor, tot acesta a fost cel care l-ar fi dat de gol pe finanțatorul echipei Dinamo. Într-o emisiune televizată, acesta s-a scăpat și a spus tot adevărul. Sau poate a vrut să-l spună, ca totul să iasă la suprafață. Momentul a fost savurat de toată țara. Atunci Gigi Becali a mărturisit că Alina nu îl lase pe afacerist să se uite la Antena 1. Motivul? Să nu cumva să se îndrăgostească de Daniela Crudu…