Actualitateinfo

Nimeni nu a știut niciodată asta. Ce meserie a avut Oana Roman

E o veste la care nu s-ar fi așteptat nimeni, niciodată. Oana Roman a spus care a fost prima meserie pe care a avut-o.

Când era studentă, Oana Roman a avut o meserie despre care nu a știut nimeni până acum.

Nimeni nu a știut niciodată asta. Ce meserie a avut Oana Roman

Oana Roman a dezvăluit care a fost primul  loc de muncă pe care l-a avut. Se întâmpla pe vremea când era studentă. “Culmea, primul job din viața mea a fost a fost la o companie de telefonie mobilă. Este un lucru nou, pe care nu-l știe nimeni. La facultatea mea era obligatoriu să faci 4 luni de stagiu pentru a-ți pregăti lucrarea de masterat. Și cum ea a fost despre telefonia mobilă, a trebuit să fac stagiu într-o companie de telefonie mobilă din Franța”, a mărturisit Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Apare într-unul dintre cele mai renumite show-uri

Începând cu data de 14 ianuarie, Oana Roman va face parte din sezonul unuia dintre cele mai renumite show-uri. E vorba de Mămici de pitici, cu lipici de la Antena stars. Oana va fi alături de fiica ei, Maria Isabela.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer. Pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici.

Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a spus, emoționată, Oana Roman.

Tags

Close