Actualitateinfo

Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului

Niciodată, vreun medic nu a văzut așa ceva. Ea e fetița care are inima în afara pieptului.

Nu i-au dat nici o șansă să trăiască, dar medicii sunt șocați. Ea e fetița care are inima în afara pieptului.

Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului

Duce o viață normală la fel ca celelalte fetițe de vârsta ei, însă Virsaviya Borun-Goncharova e total deosebită. Ea are inima în afara pieptului. Are doar 11 ani și nimeni nu i-a dat o șansă să trăiască. Și totuși ea a sfidat legile. Micuța este poreclită Batseba și a venit pe lume cu inima în afara cutiei toracice, ca urmare a sindromului Cantrell. Ce este această boală? O afecțiune genetică foarte rară, care se localizează în partea toraco-abdominală.

Fetița are o vestă specială care îi protejează inima

Inimioara fetiței are mărimea unui pumn și poate fi văzută cum bate. E greu de înțeles cum, dar aceasta este acoperită doar de un strat de piele subțire. „Inima mea se afla in afara pieptului, iar mamei ii place sa o atinga pentru ca ma iubeste“, a povestit copilul pentru publicatia „Daily Mirror“. Părinții sunt în stare să facă orice sacrificiu pentru ca aceasta să devină un om normal.

Aceștia au discutat cu multe clinici din lume pentru operație, însă nimeni nu-și asumă responsabilitatea. Fetița are însă zile de la Dumnezeu și se bucură de viață, ca și când nu ar avea nici un fel de problemă. În plus, aceasta adoră moda.  “Doctorii mi-au spus ca fiica mea va muri in timpul sarcinii sau al nasterii. (…) Este miraculoasa asa cum este. Este una la un milion. Fratele Virsaviyei crede ca inima ei este ceva magic si frumos. El sta aproape de Virsaviya doar pentru a-i simti inima cum bate”, spune mama fetiței.

Micuța are o vestă specială care are grijă de inima ei. Pentru a i se menține saturația de oxigen peste 85% și de un concetrator de oxigen.  “Câteodata îmi este greu deoarece nivelul meu de oxigen este scăzut și mă simt amețită. Dar iubesc să stau activă și să cânt și sa dansez cu prietenii mei. Anul acesta a fost plictisitor dar măcar a fost drăguț timpul petrecut cu fratele meu. Primesc multe mesaje de încurajare de la fanii mei pe Instagram, care-mi spun că sunt o inspirație pentru ei. Inima mea este diferită, dar mă face unică și îmi place acest lucru”, a spus micuța rusoaică.

Tags