Actualitate

Niciodată nu s-a aflat așa ceva. Ion Dolănescu, arestat din cauza unei femei celebre, care i-a fost amantă

A avut numeroase femei, dar se pare că a iubit din suflet doar trei: Maria Ciobanu, Margarita Valenciano și Nadia Comăneci. Din ce cauză a fost arestat Ion Dolănescu.

Până în ultima clipă a vieții, se spune că Ion Dolănescu a rămas cu sufletul la una dintre marile vedete ale lumii, Nadia Comăneci. De ce a fost arestat cântărețul.

Niciodată nu s-a aflat așa ceva. Ion Dolănescu, arestat din cauza unei femei celebre, care i-a fost amantă

Chiar dacă a fost cu 17 ani mai mică ca îndrăgitul interpret Ion Dolănescu, Nadia Comăneci și acesta erau mereu văzuți împreună. În perioada anilor 1980, cei doi erau când pe litoral, când la petrecerile cântărețului, dar nimeni nu vorbea de povestea lor de dragoste. Care a existat cu adevărat. Dezvăluirile incredibile au fost făcute de Dragoș Dolănescu, fiul regretatului cântăreț. ”Tata a adorat-o pe Nadia, îmi spunea mereu că e steaua lui. A fost foarte trist după plecarea Nadiei din țară și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea”.

Avea gânduri de însurătoare cu ea

Se pare că Ion Dolănescu se îndrăgostise atât de mult de Nadia Comăneci că ar fi vrut să o ia în căsătorie. Din păcate însă, aceasta a ales să fugă din România, pentru a reuși să fie liberă cu adevărat. “Tata mi-a povestit înainte de a muri, despre Nadia Comăneci. Vorbea foarte frumos despre ea, o numea steaua mea, o aprecia și ca femeie și ca sportivă.

Despre relația lor sufletească nu a dorit să spună mai multe, pentru că Ion Dolănescu era un adevărat cavaler. Un domn, nu se lăuda la nimeni cu iubirile lui. Nadia a plecat din casa tatălui meu, în acea seară, când a decis să fugă din România, avea multe emoții, se temea să nu fie prinsă. A fost o despărțire dureroasă. După ce s-a aflat, a venit Miliția și i-a luat pe tata și pe mamaie Didina la secție. I-au ținut timp de trei zile, ca să spună tot ce știu despre Nadia. Tata a fost foarte trist după plecarea Nadiei și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea”, menționează Dragoș Dolănescu pentru impact.ro.