Actualitate

Nici vorbă de divorț. Cum e răsfățată Anamaria Prodan de soțul ei. Toate femeile sunt invidioase

Chiar dacă a existat un zvon că sexy impresara Anamaria Prodan ar divorța de Laurențiu Reghecampf, vedeta neagă total. Cum o răsfață soțul.

E tratată ca o prințesă, iar soțul îi face toate poftele. Cum o răsfață Reghe pe Anamaria Prodan. Nu v-ați gândit la asta.

Nici vorbă de divorț. Cum e răsfățată Anamaria Prodan de soțul ei. Toate femeile sunt invidioase

O căsnicie mai frumoasă ca cea pe care Anamaria Prodan o are cu Reghe cu greu poate fi văzută la alte femei. Și pentru că e luna iubirii, acesta a făcut un gest care a topit-o pur și simplu pe sexy impresara. Recent aceasta a primit un ceas foarte scump de la partenerul său. Mai mult, a fost invitată la o cină romantică la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Dubai. Vedeta a rămas fără cuvinte când în desertul servit a găsit ascuns un trandafir roșu. Ceea ce arată că Reghe o iubește la fel de mult ca în prima zi când a cunoscut-o.

Laurențiu este soarele meu

”Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată Romania. Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre. Toată aceasta mizerie este izvorâtă din frustrarea și minciuna unor oameni. Care nu vor calca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată”, a declarat cu puțin timp în urmă Anamaria Prodan.

Amenințată de vrăjitoare

Cu ceva timp în urmă, s-a tot auzit în târg că Anamaria Prodan ar fi fost amenințată de vrăjitoare. Și nu orice fel de vrăjitoare, ci exact acelea cu care a avut legătură Oana Zăvoranu. Ce legătură are impresara cu asta? Ea a fost cea care a declarat în favoarea Oanei la procesul intentat vrăjitoarelor. ‘Ana se distrează. Terminați cu prostiile astea, cu vrăjitorii și așa mai departe. Eu și familia mea credem doar în Dumnzeu și atât. Nu ne interesează nimeni și nimic. Suntem prea fericiți ca să stăm să ne uităm și să ne împiedicăm de fiecare om care se găsește să scrie un articol sau de fiecare vrăjitoare care se gândește să vorbească despre familia mea”, a spus atunci impresara.

Tags