Actualitate

Netfix va oferă alinare în perioada de izolare

Urmăriți la televizor filmele care trebuiau să apară în cinematografe. Stați în casă și luați-va doză de divertisment de la Netfix

Advertisment
Advertisement
efume.ro

România se află într-o perioadă de criză din cauza ravagiilor pe care le face coronavirusul la noi în țară. De curând s-a luat măsura de izolare special pentru a ne proteja sănătatea și a trece cu bine peste aceste zile negre.

Din moment ce au fost anulate toate activitățile desfășurate cu un grup mare de oameni, cinematografele și-au închis porțile. Însă vestea bună este că de acum încolo puteți urmări filmele în premieră pe Netfix.

Advertisment

Paramount va oferă și de această dată filme bune

În curând va puteți bucura ochii și sufletul cu comedia romantică „The Lovebirds” a cărei premieră a fost realizată online. Producătorii s-au gândit să vină cu ceva nou publicului pentru a le aduce un strop de lumină în această perioadă de stare generală.

Advertisment

În situația de față epidemia de coronavirus a devastat România. Tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc de la o zi la alta. În această situație a fost anulată premiera unor filme care urmau să aibă premiera în această primăvară. Prin urmare, filmele vor apărea la Netflix.

În această perioadă extrem de dificilă oamenii pot urmări filme foarte bune, care să le mai aline puțin suferința provocată de coronavirus. Este foarte dificil să ne acomodăm cu această situație. În prezent filmele Paramount sunt unele dintre puținele bucurii care ne-au mai rămas.

Comedia „The Lovebirds” se va lansa pe Netflix

Un număr mare de filme se pot urmări în această perioadă pe Netfix. În curând va apărea comedia „The Lovebirds”, în care aveți ocazia sa urmăriți nume mari. Actorii Kumail Nanjiani, Issa Rae, Paul Sparks, Anna Câmp și Kyle Bornheimer va încânta cu performanța lor. Data la care veți putea vedea filmul va fi anunțată în curând însă nu va fi mai repede de 3 aprilie.

În această producție puteți urmări povestea unui cuplu care trece prin diferite ipostaze. Cei doi tineri ajung să ia parte la diferite întâmplări la care nici nu se așteptau. La un moment dat sunt suspectați că ar fi omorât pe cineva însă acest lucru nu este deloc adevărat.

Fac diferite încercări prin care să arate că nu ei sunt cei vinovați și ajung să ia parte la câteva situații comice. În cele din urmă, chiar dacă pe acest drum au plecat că niște tineri îndrăgostiți încep să se îndoiască de compatibilitatea lor.

Netflix va distribui pe toată această perioadă filmele Paramount. Pentru moment, această platformă reprezintă soluția cea mai eficientă pentru casele mari de producție pentru a obține încasări cel puțin decente. Coronavirusul lovește cu cruzime toate sectoare sociale, economice și culturale, motiv pentru care intervin schimbări majore.

Această colaborare va continua până când nu va trece acest val de îmbolnăviri și nu va mai exista nici un risc ca oamenii să iasă din casă.

Prin urmare Netflix este singura modalitate prin care se poate obține o sumă consistentă de bani până când cinematografele își vor deschide din nou porțile.

Advertisment
Advertisment