Actualitate

Nenorocirea prin care a trecut Andreea Bănică. Vedeta nu va uita niciodată drama vieții

E frumoasă, plină de șarm și mereu pusă pe șotii, însă în sufletul ei Andreea Bănică a strâns o mare durere. Care e drama blondei.

A rămas singură pe lume la doar 23 de ani și acea durere nu se va duce niciodată din sufletul ei. Ce s-a întâmplat cu Andreea Bănică.

Nenorocirea prin care a trecut Andreea Bănică. Vedeta nu va uita niciodată drama vieții

La vârsta la care tinerii se bucură de viață, Andreea Bănică trecea prin cea mai grea încercare a vieții. În plin succes muzical cu Blondy și Exotic, aceasta a avut parte de două nenorociri. Prima dramă s-a întâmplat în 2001, când tatăl ei s-a stins în urma unui accident. “Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo.

După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a declarat vedeta.

Doi ani mai târziu a rămas și fără mamă

În 2003, viața a încercat-o din nou. Mama sa, pe care a iubit-o enorm, a fost diagnosticată cu cancer esofagian. “Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a spus artista, vizibil emoționată.