Actualitate

Nenorocire pentru Gigi Becali. Ce a pățit latifundiarul de Paște

Ghinionul se ține scai de Gigi Becali. În a doua zi de Paște, afaceristul și-a luat primit pedeapsa pentru un gest necugetat.

Timp de trei luni de acum încolo, Gigi Becali va depinde de unul și de altul. Ce s-a întâmplat cu patronul FCSB.

Nenorocire pentru Gigi Becali. Ce a pățit latifundiarul de Paște

În încercarea de a ajunge la înmormântarea părintelui Daniil de la mănăstirea Sihăstria care a murit în noaptea de Înviere, Gigi Becali s-a nenorocit. Acesta a fost prins de polițist când mergea cu viteza de 106 km/h pe DN 7, în Drăganu, din județul Argeș. Din nefericire, explicațiile sale nu au fost pe placul polițiștilor, care i-au luat permisul. În plus, l-au pus să plătească și o amendă de 1350 de lei.

”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice. Iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Becali nu se lasă

Războinic așa cum îl știm, Becali nu se lasă cu una, cu două și a anunțat că va ajunge în instanță. „Eu nu cred că nu e adevărat. Eu am hotărâri judecătorești în care dacă depășești cu puțin viteza, la o adică, nu am nici o problemă. O să contest, mai ales că veneam de pe autobandă”, a declarat afaceristul. Dacă însă justiția nu îi va da dreptate, acesta spune că nu va suferi prea mult. Are șofer care-i stă la dispoziție zi și noapte.