Actualitate

Nenorocire! Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj. A fost chemată la DNA

Are tot ce-și dorește, dar în ultima perioadă Oana Zăvoranu e înconjurată de procese. Recent, vedeta a fost chemată la DNA.

E implicată într-un proces de șantaj și a fost chemată la DNA. Ce se întâmplă acum cu Oana Zăvoranu?

Nenorocire! Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj. A fost chemată la DNA

Chiar dacă emisiunea îi merge foarte bine, Oana Zăvoranu are parte doar de procese în ultima perioadă. Deocamdată a câștigat procesul cu Adelina Pestrițu, dar acum are altă problemă pe cap. Pentru că un alt dosar în care Oana e parte vătămată a luat o întorsătură cu totul neașteptată. Este vorba de cel privind clinica medicală pe care Oana o deține. Actrița spune că medicul care i-a administrat afacerea ar fi pretins sume de bani pentru a fi cumpărate aparaturi de ultimă generație pentru clinică. Doar că banii au fost folosiți în final pentru altceva, iar în clinică nu a fost cumpărat nici un aparat medical.

Ce s-a întâmplat cu 800.000 de euro

Iar suma vehiculată este imensă, fiind vorba de 800.000 de euro. Oana spune că nebunia a început în 2016 când medicul a spus că se poate ocupa de tot ce înseamnă lucrurile necesare pentru clinica ei. Doar că, doi ani mai târziu, soțul vedetei a descoperit că lucrurile au luat-o razna. Șocul a fost și mai mare când Alex  văzut facturi falsificate și a început să caute înregistrări video și audio ca să poată duce treaba la bun sfârșit. În acest moment însă Oana a fost acuzată de șantaj și chemată de DNA. chiar dacă Oana spune că are toate dovezile necesare, doctorul neagă tot și i-a făcut plângere penală.

”Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a declarat avocatul medicului. Dar Oana Zăvoranu nu se lasă și spune că toate probele împotriva medicului le va arăta instanței.

”Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui”, a menționat Oana.