Actualitate

Nenorocire în viața vedetei. Bianca Drăgușanu suferă de o boală care i-ar putea fi fatală

Suferă de zece ani de această maladie și nu o poate stopa. Bianca Drăgușanu trece prin clipe cumplite.

Nenorocire în viața vedetei. Bianca Drăgușanu suferă de o boală care i-ar putea fi fatală

Fosta soție a lui Alex Bodi e distrusă. Aceasta suferă de o boală care ar putea, dacă nu e atentă, să o pună la pat. Ce se întâmplă cu vedeta? Deși afișează mereu bucurie și e mereu cu zâmbetul pe buze, în intimitatea ei Bianca își plânge amarul. De zece ani, vedeta suferă de diabet, o boală care, dacă nu e luată în serios, poate duce la complicații grave. De altfel, de multe ori când s-a enervat, aceasta a fost obligată să facă injecții cu insulină pentru că i s-a făcut foarte rău. Bianca a declarat că totul s-a declanșat în urma multor probleme pe care le-a avut de-a lungul timpului cu partenerii de viață. Ea pune totul la suflet, iar acest lucru a adus-o în această situație deloc plăcută.

Medicii au avertizat-o că boala se poate agrava

Bianca e conștientă de afecțiunea pe care o are și spune că medicii au avertizat-o că boala se poate agrava. „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar stric”, a mai detaliat fosta prezentatoare de televiziune.

”De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat Bianca Dragușanu.

 

 

Tags