Actualitate

Nenorocire în viața cântăreței. Lora are probleme mari de sănătate

Frumoasa Lora are cum mari probleme de sănătate, după un gest necugetat. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

A fugit la spital cu dureri îngrozitoare de spital. Ce probleme de sănătate are acum Lora și cum s-a ajuns în această situație.

Nenorocire în viața cântăreței. Lora are probleme mari de sănătate

Un antrenament de MMA i-a distrus liniștea Lorei. Artista a mers la o filmare și, pasionată de sport cum o știm, n-a rezistat și a început să lovească sacii și pernele din sală. Din nefericire, aceasta nu a fost atentă și a lovit cu laba piciorului foarte tare, nimerind într-o margine dură. Concluzia: s-a fisurat osul.

Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”. La antrenamente, exact la încălzire…

N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare”, a declarat Lora la ProTV.

A mers de urgență la spital

În acel moment, durerile au fost atât de puternice încât a fost obligată să meargă de urgență la spital. „Am zis „au”, dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trânit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin trei săptămâni (…) Mă doare”, a mai spus vedeta.