Actualitate

Nenorocire în familia Oanei Roman. Mioara Roman trebuie operată de urgență

Nici n-a scăpat bine de divorț că Oana Roman e în șoc total. Mama ei, Mioara Roman trebuie operată de urgentă.

Griji mari pentru Oana Roman, pentru că mama ei, Mioara Roman are mari probleme de sănătate. Trebuie urgent operată.

Nenorocire în familia Oanei Roman. Mioara Roman trebuie operată de urgență

Mama Oanei Roman e într-o stare jalnică. Femeia e extrem de bolnavă și trebuie operată de urgență. Sunt clipe de groază și trebuie luată de urgență o soluție. Fosta soție a lui Petre Roman are o mai veche problemă și Oana mărturisit că această intervenție urmează să fie făcută cu laserul. Ce se întâmplă de fapt? Mioara Roman are un punct de grăsime care i s-a infectat grav și trebuie neapărat scos.

Acum o lună, Mioara Roman și-a scos colecistul

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit. Și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana. Fiica lui Petre Roman e îngrijorată, mai ales că operația are loc la doar o lună de când mama sa și-a scos colecistul. “Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit aceasta.

 

 

 

Tags