Actualitateinfo

Nenorocire în familia lui Traian Băsescu. Ce a pățit fratele fostului președinte

Ghinioanele se pare că se țin lanț de fostul președinte al României, Traian Băsescu. După beleaua cu fiica sa, Ioana, acum a aflat că fratele lui are probleme.

Fratele lui Traian Băsescu a dat de o altă belea. Ce se întâmplă cu acesta în aceste momente. Prin ce traumă trece.

Nenorocire în familia lui Traian Băsescu. Ce a pățit fratele fostului președinte

După ce a aflat că instanța vrea să-l lase fără permisul de conducere, fratele lui Traian Băsescu a fost foc și pară. El a respins cererea de anulare a unei amenzi dar și a punctelor, ceea ce ar fi putut duce la suspendarea permisului.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Băsescu Mircea, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data comunicării. Cererea de apel se depune la Judecătoria Rupea, jud. Braşov”, este decizia contestată de fratele lui Traian Băsescu.

Care e povestea lui Mircea Băsescu

Toată nenorocirea lui Mircea Băsescu a început după ce a fost amendat pe raza județului Brașov. Înainte de acest eveniment însă, el a încălcat grav legea la intrarea în Eforie Nord. Din păcate, mașina lui Mircea Băsescu a fost lovită de o alta condusă regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

În urma impactului, au fost rănite ușor două femei. Una dintre ele a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă un traumatism cranio-facial și lombar. Mircea Băsescu a avut mare ghinion și i s-a făcut un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. “Am vrut să ies spre o fermă, să o iau spre Agigea, iar doamna m-a lovit în spate”, a spus acesta în acel moment.