Actualitateinfo

Veste soc ! Delia, la un pas de moarte

Una dintre cele mai iubite cântărețe ale noastre, Delia, a trecut prin momente neplăcute. Vedeta a fost la un pas de moarte.

A fost la un pas de moarte și a scăpat ca prin urechile acului. Ce a pățit Delia.

Nenorocire. Delia, la un pas de moarte

În vacanța din Austria, Delia a fost la un pas de moarte. Aceasta a povestit toată pățania prin care a trecut și cât de speriată a fost. Totul s-a întâmplat într-o vacanță, când cântăreața și soțul său au trecut prin cea mai mare sperietură a vieții. Din nefericire însă, se pare că vedeta a fost de vină, pentru că s-a abătut de la traseul pe care-l avea de urmat. Ea a ales să meargă într-o zonă care nu era accesibilă, pentru că a vrut să facă fotografii.

Din nefericire însă, după ce a ajuns în locul dorit, Delia și-a dat seama că nu mai poate ajunge unde era grupul. „Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a declarat cântăreața.

Suferă de o boală gravă

Recent, vedeta a mărturisit și că suferă de o boală gravă, foarte rar întâlnită. Este vorba de misofonie, o maladie în care anumite sunete îl face pe bolnav să devină furios, iritat sau să devină agresiv. Cu această tulburare nu e de glumit, pentru că poate crea mari probleme sociale. Astfel, cei care suferă de misofonie vor începe să mănânce doar singuri și vor evita restaurantele. Pentru a încerca să trăiască cât de cât normal, aceste persoane pot purta căști sau produce alte zgomote pentru a nu le auzi pe cele care le declanșează stările pe care le consideră amenințătoare.

 

Tags