Actualitate

Nelson Mondialu s-a nenorocit. Ce vrea să îi facă Fulgy

Zilele trecute, Fulgy s-a plâns pe online că Nelson Mondialu îl amenință și-l terorizează. Acum, s-a întors foaie. Ce-a făcut fiul Vioricăi de la Clejani.

Se pare că nu există zi în care Fulgy să nu mai vină cu noutăți. Ce-a mai făcut acum? S-a dus la niște interlopi celebri și a cerut ajutorul. Nelson Mondialu e terminat

Nelson Mondialu s-a nenorocit. Ce vrea să îi facă Fulgy

Pentru că s-a speriat de ce i-a spus Nelson Mondialu, Fulgy a intrat pe fir cu unul dintre cei mai temuți interlopi ai Capitalei. Care i-a spus tânărului că trebuie să stea liniștit, pentru că are sprijinul său. Acesta a pus pe rețelele de socializare și dialogul pe care l-a avut cu interlopul, aceștia asigurându-l că nu va păți absolut nimic.

Am vorbit cu Adrian Corduneanu

” Sunt tot la Coccinelle și am vorbit cu Adrian Corduneanu, am vorbit cu Ionică și cu Răzvan de la Pitești, care a spus că Nelson Mondialu își cere scuze acum pe live și șterge videoclipul de pe YouTube că-i dau eu bani. ” , a spus Fulgy pe Instastory.

Fulgy a cerut ajutorul organelor de poliție

Cu doar câteva zile în urmă, Fulgy a apelat și la autoritățile statului și le-a cerut ajutorul tot din cauza lui Nelson Mondialu. El spune că acesta ar fi pus diverse persoane să îl sune.  „Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul.”, a fost mesajul tânărului pe facebook.