Actualitate

N-a mai putut să reziste. Tania Budi și-a făcut prima operație estetică

Până la vârsta de 53 de ani, Tania Budi nu a avut nevoie de nici o intervenție estetică, dar acum a făcut primul pas. Și-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor.

Arată fantastic la 53 de ani și așa vrea să rămână. Tania Budi a călcat în cabinetul medicului estetician și și-a scos surplusul de piele din zona ochilor.

N-a mai putut să reziste. Tania Budi și-a făcut prima operație estetică

Deranjată de surplusul de piele din zona ochilor, Tania Budi nu a mai stat pe gânduri și a apelat la ajutorul medicului. Iar rezultatul a fost unul pur și simplu fantastic. „Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult. Pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut.

Ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție. Și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a spus vedeta.

I-a fost mereu frică de căsătorie

Chiar dacă a fost și este și acum o femeie extrem de curtată, Tania nu s-a măritat niciodată. Motivul? I-a fost permanent frică de căsătorie. „Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt.

În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani.

Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat Tania.