Actualitate

“My Secret Terrius” Filmul Care a Prevestit Coronavirusul

Serialul apărut pe Netflix a anticipat apariția acestui virus în anul 2018. La 2 ani distanță totul a devenit pură realitate

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În film la fel că și viață reală coronavirusul face ravagii pe întreaga planetă. Oamenii care sunt infectați suferă din cauză că virusul le atacă direct plămânii și nu mai pot respira. Drama din film este transpusă în realitate.

Ce se întâmplă cu adevărat în filmul “My Secret Terrius” ?

Este de necrezut faptul că și micile detalii din film se potrivesc perfect cu viața reală. Este vorba despre un serial coreean care a prezis că în scurt timp omenirea se va confrunta cu apariția coronavirusului.

Advertisment

În Marea Britanie filmul “My Secret Terrius” ocupă locul 5 în topul celor mai urmărite filme.

Advertisment

În serial se spune că acest virus mortal are simptome asemănătoare gripei.  Perioada de incubație este de la 2 la 14 zile așa cum se întâmplă de fapt acum.

Zilele pe care le trăim par foarte asemănătoare cu cele descrise în film. Parcă este o acțiune privită în oglindă.

În plus, filmul prezice că va apărea un virus care nu are vaccin. Acesta  atacă fără milă întreaga lume. Fapt ce este cu totul adevărat.

De asemenea, filmul spune că acest nou virus care atacă populația planetei este de fapt o armă biologică special creată pentru a se ajunge la o rată a mortalității în proporție de 90%.

Previziuni exacte că și în viața reală

Pelicula de film ne arată în detaliu că acest virus a fost creat cu intenția de a ataca plămânii. Având în vedere că aceste organe ne ajută să respirăm iar fără aer murim a fost virusul perfect care să ducă la distrugerea omenirii pe scară largă.

La un moment dat în film doctorii spun despre virus că este un fel de SARS, exact forma pe care o îmbracă cel de-al doilea virus  apărut în realitate.

Coronavirusul atacă sistemul respirator și lasă oamenii fără aer, ceea ce inevitabil duce la deces. Exact așa cum se întâmplă și astăzi.

În film se spune că plămânii vor fi afectați în primele 5 minute de când persoana respectivă a contaminat acest virus.

În serialul de pe Netflix, un doctor susține că este vorba despre un virus mutant care a fost special modificat pentru a se ajunge la o rată a mortalității atât de mare.

Din fericire, acest lucru nu este adevărat în realitate. Până acum rata mortalității este de 3,4% pe toată planeta. Rata de mortalitate în Italia este mai mare pentru că aceasta a fost țara cea mai grav afectată.

Datele arată că un procent de 10% dintre cei care au fost contaminați cu coronavirus au decedat. Bilanțul cutremurător ne indică că și-au pierdut viața peste 10.000 de italieni.

Popularitatea serialului “My Secret Terrius” este extrem de ridicată.  Multe din prezicerile făcute în film se adeveresc în zilele noastre.

Advertisment
Advertisment