Actualitate

Mulatra Laurette își pierde părul. Mai are puțin și chelește

Anul acesta nu i-a adus lui Laurette prea multe lucruri bune. Scandalul cu bărbatul cu care a fost în hotel i-a produs probleme, iar acum se pare că mai are puțin și chelește.

Ce s-a întâmplat cu frumoasa mulatră Laurette? Mai are puțin și chelește. Suferă oare de alopecie?

Mulatra Laurette își pierde părul. Mai are puțin și chelește

Și-a început 2021 cu belele și se pare că nici acum nu a scăpat. Surse din anturajul mulatrei spun că aceasta ar avea mari probleme cu părul, care s-a rărit foarte mult. Ba mai mult, se aude că vedeta ar fi îngrijorată ca nu cumva să fie vorba de alopecie.

„Nu cred că ați văzut-o decât de câteva ori la TV sau în poze doar cu părul ei natural, căci mereu, de peste 12-13 ani, Laurette își pune extensii, codițe rasta aplicate sau peruci, fapt care i-a afectat foarte mult rădăcina firului de păr. A început să aibă părul foarte rar mai ales în zona tâmplelor și în față”, au declarat surse din anturajul acesteia.

A purtat mult prea mult peruci și extensii și se pare că așa și-a stricat părul

Laurette și-a distrus părul. Pentru că, de la 18 ani, ea a tot avut extensii și peruci care, purtate în mod excesiv, distrug rădăcina firului de păr. Când nu lași părul să respire și mereu ori îl acoperi, ori îi pui extensii care trag de rădăcină, la un moment dat, peste 50% din rădăcinile firului de păr vor ceda, și locul rămas va fi gol.

Doar un implant de păr poate salva situația. Laurette nu stă bine acum, ar trebui să nu se mai încăpățâneze și, ci să stea o perioadă de vreo doi ani fără extensii sau codițe de niciun fel. Ca să se regenereze părul”, au mai spus sursele.