Actualitateinfo

Monica Tatoiu a recunoscut totul. Șoc pentru toți cei care o cunosc

Mare iubitoare de vacanțe, Monica Tatoiu nu se uită la bani când în joc e fericirea ei. A recunoscut acum totul.

A vorbit pentru prima dată despre un subiect mult discutat și a recunoscut tot. Ce spune Monica Tatoiu e surprinzător.

Monica Tatoiu a recunoscut totul. Șoc pentru toți cei care o cunosc

Binecunoscuta Monica Tatoiu știe să se bucure de lucrurile mărunte, precum un apus de soare sau o plimbare de mână cu soțul. Mai mult, aceasta este cunoscută ca o împătimită a vacanțelor în cele mai exotice locuri. De altfel, doar anul trecut aceasta a vizitat 122 de orașe. Pentru prima dată însă, aceasta a vorbit despre cât cheltuie în concediu.

”Avionul costă în jur de 600-700 euro. Merg cu economy și când pot mă upgradez cu mile. Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună. Mașina închiriată, 15 euro/zi prin carhire, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant. Nu mergem în stațiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump”, a spus femeia de afaceri.

Am înconjurat pământul de 1,5 ori

De asemenea, aceasta a mărturisit că nu este genul de femeie care să nu poată trăi fără haine de firmă și mașini scumpe. Cel mai important pentru ea rămân emoțiile. „Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă. Eu colecționez emoții profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat și liber, oamenii frumoși pe care îi întâlnești străbătând lumea îți îmbogățesc spiritul și fac trecerea finală mai ușoară. Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori”, a mărturisit Monica Tatoiu.

 

 

 

Tags