Actualitate

Momente grele pentru Mioara Roman. A fost executată silit. Are de plătit 850.000 de euro

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman pare să aibă numai probleme în ultima perioadă. Aceasta va trebui să plătească statului român 850.000 de euro după ce a fost executată silit.

RA-APPS nu a avut deloc milă de Mioara Roman. Aceasta va plăti 850.000 de euro, restanța pentru locuința din Primăverii unde a locuit.

Momente grele pentru Mioara Roman. A fost executată silit. Are de plătit 850.000 de euro

În perioada anilor 2008-2009, Mioara Roman nu a mai putut să țină pasul cu chiria pentru locuința din Primăverii. Aceasta s-a mărit de la 160 de dolari lunar la 6000 de dolari. Drept urmare, aceasta, a rămas în urmă cu tot și a strâns o restanță de 850.000 de euro. statul nu a păsuit-o și a fost executată silit.

„Am o rată de 1700 de lei”

“Am început să achit din datorii și totul în rate. Am o rată lunară de 1.700 de lei. Nici nu știu în cât timp o să achit toată datoria, nu am vrut să mă mai gândesc și la durată. Sper să nu le rămână deloc datorii fetelor mele, să le fie bine. Îmi permit să plătesc datoria lunară pentru că iau o sumă de 3.500 de lei și de la Uniunea Ziariștilor. Prețul chiriei a crescut atunci.

Vă zic eu de ce. Din cauza lui Petre Roman, Petre era mână în mână cu Băsescu”, a declarat Mioara pentru jurnaliștii de la impact.ro. În altă ordine de idei, ea spune că s-a mutat la Oana și e foarte fericită că se simte mai bine cu sănătatea. “Acum sunt la Oana și sunt bine, o să mai merg la acel centru. Am văzut că lumea îi spune azil dar nu este. E doar un centru foarte frumos și elegant unde Oana plătește pentru asta.”, a mai spus Mioara.

Nu mai vorbește cu Petre de 14 ani

Mioara Roman și Petre nu mai au nici un fel de legături de 14 ani, iar acest lucru o doare mult pe fiica lor, Oana. „Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare.

S-au mai întâlnit o singură data, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an, mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor”, a spus și Oana.