Actualitate

Mirela Vaida este în stare de șoc. Cine a atacat-o pe prezentatoarea de la Acces Direct. A fost amenințată cu moartea

Cu doar câteva zile în urmă a fost fericită la ziua ei de naștere, acum a fost atacată. Cine îi vrea răul prezentatoarei Mirela Vaida.

A trecut prin momente cumplite chiar în timp ce prezenta emisiunea Acces direct. Cine a atacat-o pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida este în stare de șoc. Cine a atacat-o pe prezentatoarea de la Acces Direct

Se afla în fața camerei și prezenta când s-a trezit că o femeie dezbrăcată o atacă cu pietre. Mirela Vaida s-a speriat îngrozitor, dar a fost salvată de colegi. Blonda a spus că a chemat poliția și va depune plângere pentru tentativă de omor, pentru că aceasta a vrut să îi facă rău. În scurt timp, poliția a ajuns la fața locului și femeia a fost internată de urgență la Spitalul Obregia, cu tulburări de comportament. Se pare că i s-ar fi pus diagnosticul de retard mintal.

Femeia a pătruns pe o ușă laterală, care era neasigurată

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare.

Cine o amenință cu moartea pe celebra prezentatoare

Mai mult decât atât, Mirela Vaida a spus că Magdalena Șerban, o femeie care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, o amenință cu moartea. „Nu știm cine este doamna. A intrat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știu exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii.

Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat. Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o draperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția. Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea”, a declarat Mirela.