Actualitate

Mioara Roman, internată din nou. Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Nici nu s-a întors bine acasă că Mioara Roman a fost iar internată în spital. Ce probleme de sănătate are fosta soție a lui Petre Roman?

A fost internată din nou în spital de fiicele sale. Mioara Roman are nevoie de îngrijiri medicale. Ce are aceasta?

Mioara Roman, internată din nou. Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Oana Roman are tot timpul grijă ca mamei sale să-i fie bine. Drept urmare, a internat-o din nou la centrul de recuperare unde a mai fost odată. Motivul? Încă nu s-a recuperat în totalitate. Ca să nu existe nici un fel de discuții, Oana Roman a lămurit problema pe contul său de instagram. Bruneta le-a explicat fanilor că mama sa nu s-a recuperat definitiv și de aceea a trebuie să mai meargă odată la spital.

Va face kinetorerapie și proceduri de recuperare

„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Ce spune Oana despre împăcarea cu Marius

După ce a trecut prin momente grele și a divorțat de Marius Elisei, cei doi au toate șansele să se împace. Bărbatul și-a schimbat total comportamentul, îi cumpără flori și îi face curte. Ce spune Oana? „Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă.”, a declarat Oana Roman.