Actualitate

Minodora are mari probleme de sănătate. Ce operație grea a suferit cântăreața

Este una dintre cele mai iubite cântărețe. Arată bestial după ce a slăbit 40 de kilograme, dar acum Minodora are mari probleme de sănătate.

Și-a văzut visul cu ochii să fie suplă, însă Minodora are mari probleme de sănătate. Cântăreața a fost operată de urgență.

Minodora are mari probleme de sănătate. Ce operație grea a suferit cântăreața

S-a chinuit ani buni să slăbească și, într-un final, a reușit. Minodora, preferata românilor a dat jos nu mai puțin de 40 de kilograme, însă are mari probleme de sănătate. De-a lungul timpului artista a tot avut probleme digestive, iar recent a fost nevoit să suporte o operație grea la colon. Se pare că a fost singură soluție pentru ca vedeta să își revină din toate punctele de vedere.

Ce mesaj a lăsat cântăreața pe contul ei de facebook

„Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative. Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită. (…) Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o! Nu este ușor, însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a postat Minodora pe contul ei Facebook.

A slăbit enorm după ce și-a tăiat stomacul

Cât privește kilogramele pe care le-a dat jos, acest lucru s-a întâmplat după ce artista și-a operat stomacul. Chiar și așa, după o perioadă s-a îngrășat din nou, dar a reușit să ajungă la forma de acum cu regim strict și a unor picături care îi taie pofta de mâncare. “M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat. (…) Acum, de mai bine de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a declarat aceasta.

Tags