Actualitate

Miliardarul Ion Țiriac, Nu Cumpără Haine prea Scumpe Pentru Fiul Său

Garderoba lui Karim Țiriac include haine de lux recondiționate.Tatăl său consideră că nu merită să cumpere haine scumpe ci preferă să le modifice pe cele vechi.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Miliardarul Ion Țiriac nu consideră de bun augur să cumpere haine scumpe ci mai degrabă le ajustează puțin pe cele vechi pentru a putea fi purtate de fiul său.

Karim a primit de la tatăl său, binecunoscutul Ion Țiriac un costum de 1.500 de lei pentru a participa la o recepție. El și-a îmbunătățit garderoba cu hainele tatălui său care au fost modificate pe măsura lui.

Advertisment

Miliardar care cheltuie banii în mod chibzuit

Ion Țiriac, în vârstă de 80 de ani, nu cheltuie banii fără rost. El se gândește foarte bine înainte să facă vreo investiție.  Fostul mare jucător de tenis, se mândrește cu o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari. Totuși, acesta nu este prea darnic atunci când vine vorba de bani.

Advertisment

Karim Țiriac, în vastă de 24 de ani, este fiul lui Ion Țiriac. Cu ocazia unei recepții unde acesta trebuia să fie prezent, tatăl său i-a oferit un costum elegant dar nu foarte scump.
El nu a avut timp să meargă cu băiatul la cumpărături. Prietenul său, Agop Kirmiziyan care deține o fabrică de confecții s-a ocupat de acest lucru. Acesta a mers cu băiatul să îi cumpere un costum elegant. Ion Țiriac i-a spus să fie atent să nu dea prea mulți bani pe el.

Cei doi s-au dus la mall și în final au cumpărat un costum cu 1.500 de lei. Fiind vorba despre unul dintre cei mai bogați oameni din țară, ar fi putut alege un costum de firmă.

Haine vechi reconditionate pentru fiul său

Ion Țiriac și-a adunat din garderoba proprie mai multe costume vechi pe care nu le mai folosea. Acesta l-a rugat pe Agop Kirmiziyan,  să le modifice pentru ca fiul sau Karim să le poarte.

Toți cunoscuții fostului tenismen susțin că îi cunosc deja această latura. Ei  s-au convins de-a lungul timpului că a fost mereu prea atent cu banii. Nu știm cât de norocos se consideră Karim pentru faptul că este fiul unui magnat al tenisului. Se știe că Țiriac este mereu precaut atunci când se discută despre averea sa.

Imagini pentru ion si karim tiriac

Karim Țiriac pasionat de modă

Karim Mihai Țiriac locuiește în Chicago și consideră lumea modei foarte atractivă. El este asociat la firma italiană de modă Stefano Ricci Group.
Anul trecut a absolvit Facultatea de Științe Politice a Universităii din Chicago. De-a lungul celor 4 ani de studiu a plătit taxe în valoare de 320.000 de dolari. Mama lui Karim este fosta jurnalistă egipteană Sophie Ayad. Țiriac a cunoscut-o în perioada în care era rezident în Germania și juca în turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen.

Advertisment
Advertisment