Actualitate

Mihai Trăistariu e distrus. Are probleme uriașe din cauza fratelui său

Recent, Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul unei emisiuni. Acesta a spus că fratele său îi creează mari probleme.

De o viață își întreține fratele, dar acum a ajuns cu nervii la pământ. Ce probleme mari are cântărețul Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu e distrus. Are probleme uriașe din cauza fratelui său

Prezent într-o emisiune, Mihai Trăistariu a vorbit despre problemele pe care i le creează fratele său. Mai nou acesta a fost sunat că bărbatul că nu și-a plătit impozitul la casă de doi ani. Și nu ar fi prima dată când Mihai îi plătește acestuia o sumedenie de facturi. ”Am început să fac și tablouri. Fratele meu nu mi-a dat niciun like o lună de zile. Și mă gândeam, că el e pictor, s-a supărat, i-am furat meseria… Dar nu-mi dă un mesaj, un like. Eu mă așteptam să fie de la el primul mesaj: ”Bravo, ești tare…”. Nimic… Cu el nu mă pot certa,. el e foarte credincios, cu Biblia. Deci el e un tip în lumea lui și atunci nu ai cum să te superi pe el. E foarte cuminte, calm.

De supărat nu mă pot supăra, dar uite mă pot supăra că m-a sunat de la Direcția de Taxe și Impozite acum trei zile. Zice: ”Domnul Trăistariu, fratele dumneavoastră nu și-a plătit impozitul pe casă de vreo doi ani. Are vreo 850 de lei. Cine îl plătește”. ”Normal el”, zic. dDr dacă n-are, uite așa mai dăi, decartează, că Traistariu are bani. I-am plătit la întrețineri și la din alea, tot așa rămase de câte un an în urmă. Și mă sună asociația: ”vedeți că are un an neplătit”. Și m-am dus și am plătit că eu am o situație diferită și nah, ce să fac? Nu m-am plâns de așa ceva, dar pe undeva nici nu-mi place să întrețin un om o viață întreagă. Adică ar tebui să își ia…”, a declarat artistul.

Pandemia l-a pus la pământ și pe artist

Ca mulți alți artiști și Mihai Trăistariu are mari probleme cu banii de când pandemia a pus stăpânire pe omenire. Acesta nu mai are cântări și a ajuns cu conturile goale. Anul trecut a trăit din banii pe care i-a făcut din câteva apartamente pe care le-a închiriat. Dar acum aceștia s-au sfârșit. Artistul speră că anul acesta se vor pune lucrurile la punct și va putea să apară pe scenă. Altfel, viața lui ar putea lua o întorsătură gravă.