Actualitate

Mihai de la 3 Sud Est trece prin cele mai grele momente. Mama sa a trecut la cele veșnice

După ce a fost la un pas de moarte din cauza coronavirusului, Mihai de la 3 Sud Est trece prin momente grele. Mama sa a trecut la cele veșnice.

Anunțul trist a fost făcut chiar de Mihai de 3 Sud Est. Mama cântărețului a murit.

Mihai de la 3 Sud Est trece prin cele mai grele momente. Mama sa a trecut la cele veșnice

Trece prin clipe grele și cu puțin timp în urmă a anunțat pe pagina sa de socializare drama prin care trece. A murit mama lui Mihai de la 3 Sud Est. Acesta a postat mai multe fotografii cu femeia care i-a dat viață, dar și un mesaj emoționant. Artistul este distrus sufletește. ”Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita,niciodată!”, a notat Mihai. Imediat au început să curgă mesajele de la fanii și prietenii artistului, care i-au transmis condoleanțe.

A fost la un pas să-și piardă viața din cauza coronavirusului

Cu doar câteva luni în urmă, Mihai a primit o mare încercare de la viață. Acesta a fost la un pas să-și piardă viața, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. El a fost internat de urgență în spital la ATI unde a fost intubat, pentru că a avut probleme mari de respirație. Chiar dacă medicii nu i-au dat mari speranțe, Dumnezeu nu l-a părăsit și, după mai multe săptămâni de suferință, s-a reîntors acasă. Acesta a anunțat printr-o postare pe facebook că a fost externat. „Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sanatate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emotii la terapie intensivă, pot să zic că am învins”, a scris Mihai pe rețeaua de socializare.

 

 

Tags