Actualitate

Mihai Bobonete, transmite un mesaj de mare importantă pentru elevi

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Bobonete spune că toți copiii vor trebui să stea acasă și să nu oprească procesul de învățare.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Bine cunoscutul actor Mihai Bobonete a ținut să fie alături de elevii din toată țară și să le spună în felul lui, ce ar trebui să facă. Datorită situației disperate din cauza noului virus ”Boboiță”, de la las Fierbinți, facesta vrea sa sprijine copiii din toată țara.

Actorul Mihai Bobonete, se gândește la elevii care nu mai pot merge la școală din cauza coronavirusului

Bobonete face parte dintr-o companie lansată de Ministerul Educației și arată că îi pasă de copii și vrea să îi sprijine cu sfaturi prețioase. În aceste momente foarte delicate abia își găsește cuvintele însă susține că ar trebui să se facă școală de acasă.

Advertisment

El crede că îndemnul Ministerul Educației este unul foarte bun. Este momentul că toți copiii să facă școală de acasă. Acestea sunt vremuri foarte dure pentru copii și poate vine și mai rău.

Advertisment

Tocmai de aceea este necesar să învățați cât mai mult pentru că este important să fiți cât mai deștepți. Doar dacă aveți un bagaj vast de cunoștințe va puteți susține propriile idei cu argumente și veți fi în măsură să luați decizii corecte în diferite situații.

Stai acasă și fă școală- acesta este îndemnul lui Bobonete

E important că elevii să facă școală în continuare și să învețe cât mai multe lucruri noi. Nu se știe cum și dacă se va mai putea recupera materia de aceea este impetuos necesar să o parcurgeți singuri. Profitați de ajutorul părinților care acum se află mai mult pe acasă.

Bobonete încearcă să convingă elevii că trebuie să fie deștepți, ei sunt viitorul țării. Este necesar să stea în casă pentru a se proteja de virus dar trebuie să învețe în continuare.

Andreea Esca are și ea un mesaj de transmis copiilor. În ultima vreme tot mai multe vedete s-au alăturat campaniei Ministerului Educației, numită „Stai acasă!”.

Andreea a ținut să fie prima vedetă care transmite un mesaj elevilor. Ea încearcă să le explice copiilor că nu este o joacă, nu este o vacanță binemeritată ci doar o perioada în care nu puteți merge la școală.

Este necesar să stați în casă pentru a va proteja de infecția cu noul coronavirus. Cu acest virus nu este de joacă. Copiii nu ar fi trebuit să se confrunte cu aceste probleme, dar din păcate aceasta este situația.

În urma crizei declanșate de virus toate instituțiile de învățământ din România au decis să își închidă porțile. Elevii aflați în pragul susținerii examenelor pot urmări emisiunea “Teleşcoala” de la TVR 2 pentru a fi la curent cu explicațiile necesare conforme cu materiile de învățământ necesare.

“Teleșcoala este un program special născut din necesitatea de a se păstra contactul cu școală. Profesorii sunt cei care fac lumină în mintea lor cu explicațiile lor. Aceștia sunt mentorii care îi îndrumă spre o lume mai bună.

Advertisment
Advertisment