Actualitate

Mihai Bendeac a dat cu Liviu Dragnea de pamant

Advertisment
Advertisement

Cunoscutul Mihai Bendeac a reusit sa dea de pamant cu Liviu Dragnea pe Facebook.

Liviu Dragnea incearca sa castige teren

Dupa esuarea sa pe scena politica, iar acum politicianul se adreseaza in mod confortabil si fara nici macar un stres cu: „Buna dimineata, patrioti!” (dupa cum vedeti in postarea de mai jos.

Advertisment

Mihai Bendeac se pare ca vazut postarea mai ceva decat un lunetist de la trupele speciale

Advertisment

Practic a dat lovitura de gratie, a ciuruit tot! Comentariul sau a reusit sa stranga mai multe interactiuni decat postarea lui Liviu Dragnea.

Comentariul este urmatorul:

Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație! Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!! ❤️❤️❤️

sursa foto: Facebook

 

 

Advertisment
Advertisment