Actualitate

Mihaela Rădulescu dă din nou de pământ cu Viviana Sposub

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu, e cu ochii pe Viviana Sposub și nu îi iartă acesteia nici o greșeală. Aceasta dă din nou de pământ cu iubita lui George Burcea.

Viviana  Sposub e pusă la colț de Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea i-a făcut observație că a mâncat din mâncarea Giuliei, fără să ofere și altora.

Mihaela Rădulescu dă din nou de pământ cu Viviana Sposub

Deși a recunoscut că a greșit, Mihaela Rădulescu nu a iertat-o pe Viviana Sposub. Prezentatoarea a ținut să-i reproșeze concurentei că a consumat din mâncarea Giuliei, însă nu a oferit și altora. „Viviana a mâncat uite așa o farfurie (a arătat cam ce cantitate a fost în vas – n. red.) cu brânza Giuliei și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici nimeni. Problema e că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit evz.ro.

Se eschivează de munca pe care trebuie să o facă

De asemenea, Mihaela i-a spus Vivianei că nu e normal ca să se eschiveze mereu de munca pe care trebuie să o facă la Ferma. Viviana, nu ești un om rău. Ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec. Dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască că mâncarea e a noastră, a tuturor!».

Doi: Viviana nu participă la nimic. Toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, mai apus prezentatoarea. Pentru a arăta tuturor că a înțeles că  greșit, Viviana a spus totul într-un testimonial: „Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă. Și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea”.

 

Tags

Close