Actualitate

Mega Image Oferă Posibilitatea de a Face Cumpărături Ieftine

În contextul pandemiei de coronavirus 1.000 de produse din Mega Image vor avea prețuri reduse

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Mega Image face un anunț de mare importanță. Având în vedere sprijinul oamenilor în această perioadă extrem de dificilă compania a decis să reducă prețurile la un număr mare de produse. La baza acestei decizii stau neajunsurile oamenilor în ceea ce privesc produsele de baza.

1000 de produse au fost reduse la Mega Image

Oamenii sunt așteptați să își facă cumpărăturile din Mega Image la prețuri foarte bine. Atât produsele alimentare cât și cele nealimentare au prețuri reduse. De asemenea, reducerile au fost aplicate și fructelor și legumelor.

Advertisment

În perioada de criză datorată coronavirusului cele mai multe supermarketuri au profitat de pe urma acestei situații. Acestea au decis să mărească prețurile în loc să le micșoreze.

Advertisment

Mega Image oferă un exemplu demn de urmat și atrage admirația tuturor oamenilor. Decizia de a reduce prețurile atrage mai mulți cumpărători. Până la sfârșitul lunii aprilie nici un preț din lanțul de magazine Mega Image nu va fi majorat.

Începând cu dată de 30 aprilie, cumpărătorii sunt așteptați cu prețuri reduse la peste 1.000 de produse.

Mega Image sprijină comunitatea

Lanțul de magazine Mega Image se implică în acțiunea de a reduce o mare parte din prețuri. Se iau în considerare produsele de bază dar și fructele și legumele.

Se depun eforturi foarte mari pentru a realiza acest demers. Echipa colaborează deschis cu furnizorii și mențin prețurile reduse pentru cel puțin o luna.

În derularea acestui proiect compania are în vedere ajutorarea oamenilor la nivel național. Acum coșul de cumpărături zilnic va aduce posibilitatea de a cheltui mai puțini bani pentru aceleași produse.

În acest fel cumpărăturile vor avea un impact mai redus asupra bugetului fiecărei persoane. Epidemia de coronavirus a atacat dur comunitatea. În acest context Mega Image oferă un real ajutor.

Foarte multe produse vor avea prețurile scăzute la raft. Peste 1.000 de produse alimentare și nealimentare vor avea prețuri mai mici. Se au în vedere produsele de curățenie și de igienă atât de necesare în această perioadă.

De asemenea, peste 150 de legume și fructe vor beneficia de reduceri mari de prețuri. Compania Mega Image se alătură eforturilor foarte mari făcute de către echipele care luptă în linia întâi pentru limitarea efectelor coronavirusului.

Clienții care obișnuiau să își facă cumpărăturile de la Mega Image beneficiază de reale avantaje în toată luna aprilie.

Advertisment
Advertisment