Actualitate

Marius Moga a dat lovitura cu noul său proiect în pandemie

Dacă majoritatea artiștilor au rămas fără bani în timpul pandemiei, Marius Moga e un om fericit. Proiectul său a spart piața.

Și-a deschis un studio virtual în pandemie și Marius Moga e un om fericit. Acesta a fost un adevărat succes, pentru că o inovație fără precedent.

Marius Moga a dat lovitura cu noul său proiect în pandemie

E împreună cu soția lui Bianca Lăpuște de șapte ani și totul le merge din pline. În plus, Marius Moga și prietenul lui Sebastian Dobrincu au avut parte și de un mare succes pe plan muzical în timpul pandemiei. Aceștia au făcut un studio virtual, care a avut un succes incredibil. „Am studio cu leduri și filmăm ca și cum am fi în diferite locații. În clipul lui Sebastian era filmat ca și cum am fi pe Marte, am adus niște nisip la studio, niște pietre. Și, în rest, tot decorul ăla se mișcă în funcție de cum miști tu camera, în timp real.

(…) Facem niște formate TV, este despre compozitorii care au hituri, dar nu au cui să le dea. Și ar vrea să ajungă la artiștii mari. Mai avem un show de remake-uri în care monștrii sacri se luptă cu tinere speranțe pe piese foarte vechi și foarte noi. Pentru noi, pandemia a fost super creativă”, a declarat Marius Moga și soția lui la emisiunea lui Măruță.

Bianca se ocupă de repertoriu

Persoana care se ocupă de piesele care i se potrivesc unui artist este chiar Bianca, ce are un fler incredibil.  „De când lurează la noi, ea lucrează pe direcția asta de repertoriu, de piese, de ce piesă se potrivește fiecărui artist. Și are o ureche foarte bună, de consumator (…) e un feedback la rece al poporului”, a mai spus Marius Moga. Pe de altă parte, Marius spune că soția lui e incredibil, întrucât îl ceartă atunci când o piesă nu e așa cum trebuie.

„Stau și toată noaptea, dimineața mă întreabă: cu asta ai stat toată noaptea? Da. Nu e bună, ai stricat-o. Păi de asta am luat-o de soție. Cum era să-mi iau o nevastă care să zică da, e minunat, e frumos, și să dau fail-uri , după aia nu merge nicio piesă”, a mai spus artistul.