Actualitate

Marius Elisei recunoaște. Din cauza băuturii…

A divorțat de Oana Roman cu puțin timp în urmă și a hotărât să dea detalii despre căsnicia lor. Marius Elisei recunoaște că a avut probleme mari cu băutura.

În emisiunea lui Dan Capatos, fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei a spus lucruri cu adevărat uluitoare. Ce se întâmplă cu bărbatul.

Marius Elisei recunoaște. Din cauza băuturii…

De ce s-au despărțit Marius Elisei și Oana Roman? E o întrebare la care nimeni până acum nu a găsit răspunsul. Dar recent, în emisiunea Xtra Night Show, acesta a făcut mărturisiri incredibile. Ba chiar a spus că unul dintre motivele divorțului a fost și faptul că s-a apucat de băutură.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Elisei.

De ce nu a vrut să plece în Egipt cu Oana

Pe de altă parte, Marius a explicat și motivul real pentru care nu a vrut să plece în Egipt cu Oana și fetița.  „Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a mai spus tânărul. Cât privește speculațiile care s-au tot făcut privind faptul că ar avea o iubită pe care a lăsat-o însărcinată, Marius vrea să dezmintă totul.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut și cum a apărut și care este interesul. Asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă.

Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri. Cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a menționat fostul soț al Oanei Roman.