Actualitate

Marius Elisei o umilește pe Oana Roman. Și-a găsit alt model pentru afacerea cu haine

A plecat de acasă cu tot cu afacerea pe care au făcut-o împreună. Acum, Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman cu un alt model.

A părăsit-o, acum a înlocuit-o cu un alt model pentru afacerea cu haine. Oana Roman, umilită grav de Marius Elisei.

Marius Elisei o umilește pe Oana Roman. Și-a găsit alt model pentru afacerea cu haine

Răceala dintre Oana Roman și Marius Elisei pare să se accentueze din ce în ce mai mult. Recent, acesta a mai făcut un gest urât și și-a găsit alt model în afacerea cu haine. Cine va prezenta acum hainele? Nimeni alta decât Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor sezonul 2.

Cei doi s-au despărțit înainte de Crăciun

Marius Elisei a plecat de acasă chiar înainte de Crăciun, iar adevăratele motive nu au fost cunoscute nici până acum. Se pare că acesta s-ar fi dus după o altă femeie, plină de bani, cu care ar fi vorbit aproape un an pe rețelele de socializare. Oana și Marius nu sunt la prima despărțire, dar se pare că de data aceasta e un lucru definitiv. „Vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers bine.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Am considerat că era un proiect comun, de familie, Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, a rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă.

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal”, a declarat Oana în acel moment.

 

Tags