Actualitate

Marius Elisei a recunoscut totul. Care e motivul real pentru care a divorțat de Oana Roman

Au divorțat cu doar câteva zile în urmă și acum Marius Elisei a spus adevărul. De ce s-a despărțit de Oana Roman.

Nu a mai suportat și a spus totul. Marius Elisei mărturisește care e motivul pentru care nu a mai stat cu Oana Roman.

Marius Elisei a recunoscut totul. Care e motivul real pentru care a divorțat de Oana Roman

Când a cunoscut-o nu l-a deranjat diferența de vârstă, dar acum se pare că și-a schimbat opțiunea. Marius Elisei a recunoscut totul și a făcut o declarație incendiară despre divorțul de fiica fostului premier Petre Roman. Fiind mai tânăr cu zece ani, acesta spune că s-a gândit la ce va face cu viitorul său. „Eu îmi mai doresc copii, nu vreau să o las pe Izabela singură. Am 34 de ani, Oana are 44, diferenţa nu a contat, cât a existat dragoste”, a spus Marius, la ProTV.

Oana Roman nu mai poate deveni mamă pentru a doua oară

La rândul său, Oana a spus că după nașterea fetiței, a avut mari probleme de sănătate și a fost la un pas să facă septicemie. În consecință, aceasta nu mai poate face copii. „După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore.

Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos.

Cine e lângă Oana Roman după divorț

După mult timp, Oana și-a permis luxul de a ieși la un restaurant alături de prietena mea. Simțea neapărat nevoia unui moment de liniște, după toată nebunia prin care a trecut. „Astăzi am ieșit și eu la restaurant după mult timp. Am venit cu prietena mea. Am ieșit să mâncăm la restaurantul meu preferat, la care nu am mai fost de mult timp. Gustăm niște brânză iubite, niște salată grecească și cei mai buni creveți în sos de unt. Astă seară am ieșit ca fetele să mâncăm ceva și să ne relaxăm. Chiar aveam nevoie să ies cu cineva la masă, să mai uit un pic de toate”, a declarat Oana Roman la InstaStory.

Tags