Actualitateinfo

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cui a împărțit fabuloasa avere

Marea artistă a cântecului popular românesc, Maria Ciobanu, și-a făcut testamentul. Cui a împărțit artista averea.

Cine o îngrijește acum pe Maria Ciobanu. Cui a lăsat imensa sa avere. Ce face acum ciocârlia muzicii populare românești.

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cui a împărțit fabuloasa avere

L-a iubit pe Ion Dolănescu și s-a căsătorit cu fostul soț al unei alte mari interprete românești, Ileana Sărăroiu. La 83 de ani, Maria Ciobanu are multe probleme de sănătate și locuiește în America, alături de soțul său Mircea Câmpeanu. Artista este în grija fiicei sale, Camelia Filip, căreia se pare că îi va lăsa toată averea. Asta nu înseamnă că ceilalți copii vor rămâne fără nimic. Potrivit click.ro, superba vilă din Giulești unde Maria Ciobanu a locuit mult timp îi va rămâne fiicei sale, Camelia. Dar artista a mai făcut o casă cu trei apartamente tot în București, pe care a împărțit-o celor trei copii.

A împrumutat bani ca să-și cumpere o casă în 13 septembrie

Cu ceva ani în urmă, Maria Ciobanu a declarat că a împrumutat bani de la Ileana Sărăroiu ca să-și ia un apartament în 13 septembrie. “M-am împrumutat de la Ileana Sărăroiu şi mi-am cumpărat alta pe Calea 13 Septembrie din Capitală, în care am stat doar şase ani, pentru că mi-au demolat-o…Pe mine m-a întărit situaţia şi am zis că, dacă mai pot, mai fac. Dacă nu, găsesc eu un acoperiş unde să stau”, a declarat într-un interviu pentru Taifasuri.

Dar artista a mai pierdut o altă casă pe care o avea în zona Casei Radio.. “M-am mutat într-o casă naţionalizată, am cumpărat-o, apoi m-am judecat opt ani, dar m-au dat afară în 2004. Îi mulţumesc Celui de Sus că am reuşit să le fac acoperişuri copiilor- Ionuţ, Camelia şi Leontina- au câte un apartament lângă Parcul Libertăţii din Bucureşti. Pentru acest lucru cântam şi la câte trei nunţi la sfârşit de săptămână ca să pot strânge banii”, a declarat Maria Ciobanu.