Actualitate

Maria Buză are mai multe ghinioane că niciodată

Au fost anulate spectacolele lui Maria Buza și s-ar putea să rămână blocată în America din cauza epidemiei cu coronavirus.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Maria Buza riscă să rămână forțat în America pentru o perioada de timp. În timp ce se află în turneu în Canada, i-au fost anulate ultimele spectacole. Ca urmare a răspândirii rapide a virusului s-au restricționat tot mai multe evenimente publice.

Maria Buza se află în imposibilitatea de a-și susține spectacolele

Actrița Maria Buza speră că acestă perioada de haos să treacă cât mai repede și să se poată întoarce cât mai repede în țară. Ea își dorește foarte mult să poată continuă turneul pentru că a pus mult suflet pentru desfășurarea acestor spectacole.

Advertisment

Acum însă, nimic nu mai este sigur. Se poate întâmpla orice. La nivel mondial se anulează nenumărate concerte și tot felul de evenimente, iar Maria Buză este speriată de tot ceea ce se întâmplă.

Advertisment

Maria Buză era plecată în Asia, pentru filmările show-ului Asia Express, când a apărut coronavirusul în China. Însă atunci a ajuns acasă fără probleme, poate pentru că epidemia era la început și nu exista așa de mult riscul răspândirii.

De îndată ce a ajuns acasă, ea privea încrezătoare ideea de a pleca în turneu, pentru că nu se aștepta ca lucrurile să ia o așa mare amploare.

Dar virusul s-a răspândit cu repeziciune și a ajuns și în America. Maria a plecat în America de Nord și Canada, tocmai în partea opusă a globului pământesc.

Concert anulat peste ocean

Din cauza măsurilor luate împotriva răspândirii virusului Maria Buză are de suferit. Ea nu își mai poate susține spectacolele și are emoții mari că nu poate ajunge acasă la sfârșitul lunii.

Actrița este însoțită de soțul ei, George Pătrașcu și de Alina Radi cu care a plecat în turneu. Aceștia se află în Canada de la sfârșitul lunii trecute și au reușit să susțină numai patru concerte. Turneul trebuia să aibă mult mai multe spectacole.

Autoritățile au luat măsurile sociale de protecție pentru a împiedică riscul de contaminare a coronavirusului. Așa se explică de ce românii din America și Canada nu au mai avut ocazia de a o vedea pe Maria Buza în spectacol.

Cei trei artiști speră să ajungă în Statele Unite, unde au programate trei evenimente special pregătite pentru românii din New York și Chicago. Totuși SUA a oprit zborurile deocamdată pentru cei care vin din Europa.

Partenera Mariei Buză, Alina Radi, și-a dorit să ajungă cât mai repede în România și a plecat acasă. Având în vedere situația extrem de dificilă ea a decis să se retragă din turneu, cerând scuze organizatorilor și publicului larg.

Advertisment
Advertisment