Actualitate

Marea Britanie uimește cu o veste șoc

O femeie suspectă de coronavirus a murit pentru că medicii au refuzat să o interneze și să îi ofere prim ajutor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

La 36 de ani o femeie din Marea Britanie a avut o soartă foarte dură. Aceasta avea simptome specifice infecției cu COVID 19 și a mers la spital să ceară ajutor. Medicii s-au arătat total indiferenți și nu i-au oferit ajutor.

Pe motivul că vor fi internate doar persoanele în stare gravă o femeie din Marea Britanie a fost lăsată să moară

În aceste momente în care coronavirusul a atacat fără milă toate țările de pe glob în Marea Britanie se pare că se întâmplă lucruri inacceptabile. După ce 24.000 de persoane din toată lumea și-au pierdut viața și 65 de state au fost grav afectate medicii nu mai fac față cerințelor. Aceștia acordă prioritate doar celor care se află în stare foarte gravă și nu mai au timp să îi trateze pe toți

Advertisment

În acest context persoanele infectate dar care au o formă mai ușoară cad pradă virusului. Așa se explică faptul că Kayla Williams, o femeie din Marea Britania a fost lăsată pur și simplu să moară fără să se ia nici un fel de măsuri.

Advertisment

Aceasta a fost contaminată cu coronavirus iar soțul ei a făcut nenumărate insistențe la spital să fie primită pentru a început sa se simtă foarte rău. Nimeni nu i-a luat în seama iar femeii i s-a spus să stea izolată la domiciliu.

După ce a mers la spital și a cerut să fie internată a două zi starea ei s-a înrăutățit. Când soțul ei a sunat la urgență era prea târziu. Acum el caută să facă dreptate și va da în judecată medicii pentru indiferență cu care tratează pacienții.

Soțul femeii din Marea Britanie trage un semnal de alarmă

Acesta aduce critici fondate medicilor care nu își fac meseria așa cum trebui. Este absolut inadmisibil faptul că soția lui a fost lăsată să moară fără milă. Femeia suferea de diabet și a fost grav atacată de virus. Totuși acesta nu reprezenta nici un motiv pentru medicii care i-au spus doar să se izoleze în casă.

Fabian, este soțul femeii care a rămas sfâșiat de durere cu cele trei fetițe de care trebuie să se ocupe acum singur. O drama care s-a întâmplat din cauza unei gestionări defectuoase a sistemului medical. Autoritățile i-au cerut să o inmormânteze rapid pentru că este interzisă organizarea funerarilor în Regatul Unit.

Situația este și mai critică pe teritoriul Marii Britanii pentru că virusul se răspândește rapid. Doar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 115 decese iar numărul lor este în continuă creștere. Un număr de 578 și-au pierdut viața din cauza coronavirusului.

Advertisment
Advertisment