Actualitate

Mădălina Ghenea a fermecat toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina a arătat fabulos într-o rochie roșie, lungă, cu decolteu amplu și crăpătură adâncă pe picior.

Festivalul de Film de la Veneția se desfășoară în perioada 2-12 septembrie. O veterană în lumea modei din Italia, Mădălina Ghenea, care a fost supranumită “Sophia Loren a zilelor noastre”, a vorbit recent despre problemele cu care se confruntă multe modele.

“Este foarte dificil. E nevoie de sacrificii foarte mari (…) Eu m-am simţit folosită ca model în anumite momente. Când am plecat de acasă, am plecat cu un vis şi un plan şi am primit un sfat: să fiu un exemplu. Lumea modei are multe probleme: bulimie, anorexie, droguri”, a spus Mădălina.

“Nu le-am trăit pe pielea mea, dar le-am văzut. Le-am luat ca pe o lecţie de viaţă. Ţin să spun pentru toate fetele care visează să ajungă modele: perfecţiunea nu există”, a spus Mădălina.

Recent, românca de 31 de ani a impresionat și pe plajele din Sardinia

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, vedeta a atras toate privirile pe plajă în Sardinia. Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia când a început cariera de fotomodel, iar fetița ei, Charlotte, locuiește cu ea, în Milano.

Tot într-un interviu recent, vedeta care s-a iubit cu Gerard Butler a explicat de ce preferă să fie singură: “Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați.”

Mădălina Ghenea şi-a anulat vizita în România

Că urmare a situației generale cauzate de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale “Urma” –  primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguţă. Pentru că lucrurile să decurgă în deplină siguranță pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudență alegere.

 

Tags

Close