Actualitate

Lucrezi de Acasă? Iată Câteva Obiecte Pentru a Rămâne Productiv

Cel puțin de teama noului Coronavirus, din ce în ce mai mulți angajatori preferă să le solicite angajaților să lucreze de acasă. Iată o listă de obiecte care te vor face mai productiv...

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Nu știm dacă lucrezi de acasă permanent, sau doar din cauza epidemiei de Covid-19, însă am pregătit o listă de obiecte și gadget-uri care te vor ajuta să fii productiv.

Extra tip – Începe-ți ziua prin a te schimba de pijamale! Acest lucru te va ajuta să îți schimbi starea de spirit, dar și focusul și să ieși din rutina casnică.

Advertisment

#1: Masa de lucru pliabilă

În primul rând, acest detaliu te va ajuta să stabilești un spațiu fizic dedicat lucrului. În plus, o astfel de masă este mult mai accesibilă decât un birou și o vei putea muta oriunde dorești.

Advertisment

#2: Scaun de birou ergonomic

#2: Scaun de birou ergonomic

 

Pe scurt, da-te jos din fotoliu. Atât timp cât îți oferi confortul domestic, mintea ta nu se va putea concentra la task-urile pe care le ai. Pentru mai puțin de 200 de lei, vei putea găsi un scaun performant la majoritatea retailerilor de profil.

#3: Suport Laptop (Laptopstand)

#3: Suport Laptop (Laptopstand)

Dacă preferi să petreci câteva ore în pat, suportul pentru laptop te va ajuta să lucrezi fără a distruge componentele acestuia. Cu toate acestea, asigură-te că nu te lași distras de TV și nu îți pierzi focusul.

#4: Ochelari de protecție

#4: Ochelari de protecție

Expunerea la monitor poate afecta vederea. Dar probabil că știai asta deja… Discută cu un medic specialist și achiziționează-ți o pereche de ochelari care blochează lumina albastră. În plus, aceștia îți vor fi utili și atunci când nu lucrezi de acasă.

#5: Brățară Fitness

Brățară fitness

Este important să faci mișcare periodic, chiar și atunci când lucrezi din comfortul propriei locuințe. Brățara fitness îți va reaminti periodic despre acest lucru. Mai mult decât atât, te va ajuta țindând contul pașilor efectuați sau a numărului de calorii arse.

Sfaturi utile…

Noul coronavirus este cu siguranță o problemă reală la nivel mondial. Cu toate acestea, nu este niciun motiv de panică. Păstrează-ți calmul și verifică permanent recomandările specialiștilor.

De asemenea, chiar și lucrând de acasă, învață să îți cureți regulat gadget-urile pentru a te proteja de infecții.

Acestea fiind spuse, sperăm că vei trata cu seriozitate o eventuală auto-izolare și că vei respecta toate normele de protecție.

 

Advertisment
Advertisment