Actualitate

Lovitură pentru Antena 1. Pleacă Răzvan Simion de la matinal?

Face o echipă extraordinară cu Dani Oțil, dar se pare că lanțul de iubire se va rupe. Sursele spun că Răzvan Simion vrea să-și schimbe total viața și e posibil să înceapă cu plecarea de la Antena 1.

Lucrează de ani buni la Antena 1, dar se pare că Răzvan Simion vrea să facă o schimbare majoră în viață. Există un zvon potrivit căruia prezentatorul ar fi în negocieri cu altă televiziune.

Șoc pentru Antena 1. Pleacă Răzvan Simion de la matinal?

Stresat și extrem de obosit. Așa spun sursele că a ajuns să fie Răzvan Simion și se pare că ar fi în negocieri cu șefii de la ProTV. Zvonurile au început să apară de când prezentatorul a acceptat invitația lui Mihai Bobonete la podcastul său. Acolo, Răzvan a povestit cât de tare a obosit și a spus că și-ar dori o pauză.

„O altă bârfă din trust spune că nici Adela Popescu, nici Lora nu ar avea scaune prea solide la PRO TV. Dar, totuși, Cove este destul de iubit de public. Se zvonește că s-ar dori ca Răzvan să fie cooptat la matinalul PRO, pe care să-l prezinte împreună cu Cove. Ar fi o lovitură primită de Antena 1.

Și oarecum o răzbunare din partea lui Răzvan, care a trebuit să suporte faptul că a venit Ristei în echipă. Dar și mai mult, că lui i s-au dat tot felul de rubrici de beauty, despre creme, frumusețe, sănătate, mâncare și alte lucruri. În vreme ce el ar avea alte multe idei de rubrici mult mai… wild”, au spus apropiați ai prezentatorului, pentru Cancan.

Cât câștigă prezentatorul

Emisiunea care a fascinat telespectatorii, Neața cu Răzvan și Dani apare la Antena 1 din 2008, iar publicul este la fel de fascinat ca la prima ediție. Bineînțeles, că pentru munca prestată Răzvan și Dani sunt bine motivați. Se aude prin târg că fiecare ar primi 10.000 de euro/lună. Oare să fie șefii de la ProTV atât de darnici sau poate chiar mai mult, dacă Răzvan ar opta pentru acest post de televiziune?