Actualitate

Loredana Groza, luată la mișto de fani. S-a pozat cu sânii pe afară

E din ce mai sexy, dar nu pentru toată lumea. Loredana Groza a postat o fotografie în care apare cu sânii pe afară.

Dacă unii au fost încântați să vadă fotografia mai mult decât sexy, alții au taxat-o grav. Ce a făcut Loredana Groza.

Loredana Groza, luată la mișto de fani. S-a pozat cu sânii pe afară

Este considerată una dintre cele mai sexy artiste de la noi, însă unii cred că a exagerat mult prea mult. Recent, Loredana Groza a postat o fotografie în care sânii îi ies pur și simplu dintr-o bluză roșie. Sigur că unii internauți au fost în extaz, dar au existat și persoane care nu au deloc încântate. „Ai o vârstă acum, ar trebui să te mai liniștești”, „Mai ai puțin și semeni cu Loredana Chivu”, „Arăți foarte bine, bravo”, au fost câteva dintre comentariile postate.

Melodia făcută cu 10 maneliști e din ce în ce mai criticată

Mai mult, Loredana a reușit să facă să bubuie showbizz-ul românesc după ce recent, a scos o melodie cu zece maneliști. Printre care se numără Florin Salam, Vali Vijelie și Jador. Ce-i drept, melodia a intrat deja în topurile internaționale, însă unii nu au văzut un lucru bun colaborarea artistei cu lăutarii. Lucru care pe artistă nu a deranjat-o deloc. „Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea.

Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. (…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane sau care cred că muzica pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. Aici e o problemă și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul ăsta.

Dar foarte mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a spus blonda.